Biz Kimiz ?
Hizmetlerimiz
Entegre Çözümlerimiz
Referanslarımız
İnsan Kaynakları
Bizden Haberler
İş Ortaklarımız
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.
Başarı Hikayeleri > Dilek Holding
Dilek Holding
Gelpa Gelişim
Glengo
Habasit
Jakko
Marmara Pamuklu Mensucat AŞ
Mutlusan
Surp Pırgiç
Sümer Faktoring
Tüm Grubu
Würth Sanayi

Dilek Holding A.Ş. aşağıda yazılı olan 3 Anonim Şirket ve 1 Limited şirket olmak üzere toplam  4 şirketten müteşekkil olup her türlü yönetimsel, finansal ve ticari işlerinde Holding bünyesinde faaliyetlerini yürütmektedirler. 

      ÇEŞME OTELCİLİK A.Ş. ( SHERATON ÇEŞME OTEL RESORT SPA)

Bu şirketimiz T.C TURİZM BAKANLIĞI nca onaylı ve T.C BAŞBAKANLIK Hazine Müşteşerlığı, Teşvik Yatırım Genel Müdürlüğünce verilmiş Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında llıca, Şifne Cad. No:35 Çeşme İZMİR adresinde 5 yıldızlı süperlüx resort otel (SHERATON ÇEŞME OTEL RESORT SPA’nın) sahibi olup bu otelin inşaat yatırımını 2001 yılında tamamlamıştır. 

      CAN TURİZM YATIRIMLARI VE İŞLETMELERİ LTD. ŞTİ.

Bu şirketimiz SHERATON ÇEŞME OTEL RESORT SPA oetli işletmek üzere kiralamış ve ŞUBAT/2001 tarihinde işletme faaliyetlerine başlamıştır.

Ekim/2006 tarihinden Mart/2007 tarihine kadar faaliyetine yeni yatırım ve renovasyon çalışmaları nedeniyle ara vermiştir. 1 Nisan 2007 tarihinde 1500 Kişilik Yeni Kongre Merkezi, SPA, Hamam ve diğer yeniliklerle otelimiz yeniden faaliyete açılmıştır. 

      EGE MELTEMİ TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

Bu şirketimiz T.C TURİZM BAKANLIĞINCA (OTEL HORA) adıyla tescilli ve ruhsatlı Ilıca İzmir Cad. No:150 Çeşme/ İZMİR adresinde 44 oda + 4 suit oda – 100 yatak , 100 kişilik kapalı + 40 kişilik açık lokanta kapasiteli 3 yıldızlı turistik otel (HOTEL HORA)’in sahibi olup henuz otel tadilatı yapılmadığı için işletmeye açılmamıştır. 

      PLAZA TURİZM İŞL.VE  İNŞ.SAN. A.Ş.

Bu şirketimiz yurt dışı pazarlara yönelik araştırmalar yaparak üretim, satış ve ihracat yapmaktadır.

2005 yılından beri faaliyette bulunmamaktadır.

Şirketlerimizde uzun yıllar Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımları kullanılmaktadır.  Finans Satış Satınalma ve Muhasebe yönetiminde tüm süreçler 12M' in danışmanlığında yerine oturtuldu. 12M Danışmanlık ekiplerinden aldığımız hizmetler ile sistemimizin sorunsuz çalışması sağlandı.

Sonuç olarak şirketlerimizde, 12M Danışmanlık ekiplerinin danışmanlığı ile oluşturulan Kurumsal Kaynak Planlaması Proje yapılandırmasının faydaları yaşanmaktadır.

Hülya AYKUT
Mali İşler Müdürü

Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Sık Sorulan Sorular
Copyright © 2011 Designed By
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.